Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net

Lajme

Politika e varrosi drejtësinë

Krimi i organizuar dhe korrupsioni e kanë mbërthyer Kosovën, ndërkaq lufta ndaj tyre ka dështuar. Kjo për arsye se protagonistët e këtyre fenomeneve janë në majat më të larta të politikës dhe jo vetëm dhe në këtë mënyrë po bëhen pengesë për... Read more

Rajon&Botë

Showbiz

© 2015 PrizrenPress. Punuar nga Bruno Network